Business Development Representative

Rotterdam, NL
Leadership, Marketing, Finance, IT, HR & Legal
Full-time

Présentation du rôle

Ben jij een Business Development Representative met een passie voor IT en klaar voor een nieuwe uitdaging?   

Dan ben jij precies wie we zoeken! Het Marketing Team van HSO Nederland is op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. HSO is een wereldwijde partner in Business transformatie, waarbij we bedrijven helpen hun digitale transformaties te versnellen, voornamelijk met behulp van Microsoft Technologieën. Onze nauwe band en samenwerking met Microsoft vormt dan ook een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstrategie.    
  

Wat ga je doen?

 • Ontwikkelen van new business als Business Development Representative. 
 • Beheren van prospects, leads en opportunities voor een duidelijk overzicht. 
 • Actief zoeken naar strategische samenwerkingen binnen HSO voor verdere bedrijfsontwikkeling. 
 • Samenwerken met Service Line Directors, Sales- en Accountmanagers en Marketeers binnen het team. 
 • Werken in een dynamisch team van Industry Marketeers, Digital Marketeers, een Event Marketeer en een collega Business Representative. 
    

Over het team

Ontdek ons dynamische team van creatieve denkers en innovators! Met een mix van Industry Marketeers, Digital Marketeers, een Event Marketeer en een collega Business Development Representative, bundelen we onze krachten om succes te behalen. Je werkt nauw samen met Service Line Directors, Sales- en Accountmanagers om onze doelen te bereiken. Kom bij ons en maak deel uit van een gepassioneerd team dat gedreven wordt door succes en innovatie!

Qualifications

Wat breng jij mee? 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in business development, bij voorkeur in IT of consultancy;
 • Bewezen trackrecord in het genereren van nieuwe zakelijke kansen;
 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om strategische kansen te benutten;
 • Bekendheid met Microsoft Technologieën en/of ervaring in de IT-sector is een Must;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Avantages et à propos de HSO

Wat bieden we jou?    

Werken bij HSO is uitdagend, we willen je daar graag een goede beloning voor teruggeven. Naast goede primaire voordelen bieden wij:  

 • Een competitief salaris;
 • Jaarlijkse bonus op basis van bedrijfs-, team- en individuele prestaties; (indien van toepassing); 
 • Hybride werken, vanuit huis, op kantoor (Rotterdam, Veenendaal) of zelfs tijdens je Workation;  
 • EUR 65,- netto vitaliteitsbudget – we vinden het belangrijk dat we gezond blijven en een veilige werkplek hebben, zowel op kantoor als remote;   
 • Reiskostenvergoeding;  
 • Je kunt deelnemen aan het leasefietsplan;  
 • Telefoonabonnement & standaard telefoon of CYOD met bijbetaling of EUR 10,- netto per maand voor eigen telefoon;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 35 van te maken;
 • Pensioen van BeFrank;
 • En vooral een leven lang leren. Op dag één start jouw onboardingprogramma en daarna heeft onze HSO-Academy een leerreis voor je gedefinieerd;
 • Je ontvangt ook een GoodHabitz account, een online trainingstool voor je persoonlijke ontwikkeling.  

Over HSO   

HSO is de eerste full-service Microsoft Partner in Nederland. Samen met ruim 2500 getalenteerde medewerkers in Europa, Azië en Noord-Amerika verlenen we ondersteuning op lokaal en internationaal niveau aan industriële bedrijven, retailers, financiële en zakelijke dienstverleners en overheidsinstellingen.  
  

HSO is voortdurend op zoek naar nieuw talent. We blijven onze wereldwijde community uitbreiden en scheppen er plezier in om samen te werken met prestatiegerichte mensen met een ondernemersgeest. Professionals die voortdurend willen leren en innoveren.  

 
Solliciteren  

Enthousiast? Heb je vragen vooraf?  

Neem contact op met Sumit Chang via schang@hso.com of bel 06-4301 25 44   

Appliquer maintenant!

Remplissez le formulaire ci-dessous, incluez votre curriculum vitae et nous vous contacterons sous peu.

Contenu connexe

Offres d'emploi connexes

NL Rotterdam

Leadership, Marketing, Finance, IT, HR & Legal

Stage - IT Support (intern)

Ben je op zoek naar een boeiende stage waar je praktische ervaring kunt opdoen in een dynamische IT-omgeving? Wij bieden een leerzame stageplek aan als stagiair(e) IT Support bij HSO (Helpdesk, Support, en Operations) waar je de kans krijgt om je IT-vaardigheden verder te ontwikkelen. Jouw rol Als Stagiair(e) IT Support werk je samen met ons toegewijde team om technische ondersteuning te bieden aan interne gebruikers. Je zult betrokken zijn bij het oplossen van dagelijkse IT-problemen, het ondersteunen van gebruikers met softwaretoepassingen en het bijdragen aan de algehele operationele efficiëntie van ons applicatie-landschap. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om diverse procesverbeteringen in kaart te brengen, én vervolgens uit te voeren. Leuk feitje: ons Globale interne IT-team bestaat uit 25 collega's en beheren de IT-infrastructuur van HSO wéreldwijd!  Wat ga je doen?  Verwerken van inkomende support tickets, inkomende vragen via de mailbox en telefonische ondersteuning bieden aan collega's;  Het oplossen van technische problemen van gebruikers via diverse kanalen;  Bijdragen aan het beheren van gebruikersaccounts, toegangsrechten en netwerkconfiguraties, mogelijk met gebruik van verschillende Azure-oplossingen;  Onboarding en inrichting van laptops voor nieuwe collega's;  Documenteren van technische procedures, incidenten en oplossingen;  Meewerken aan projecten ter verbetering van de IT-dienstverlening en systemen. 

En savoir plus
NL Veenendaal

Leadership, Marketing, Finance, IT, HR & Legal

Assistant Controller (Veenendaal)

Hi, Assistant Controller! Wil jij ontdekken waar je talenten liggen en waar jij de meeste energie van krijgt? Binnen HSO krijg jij de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen!Wat ga je doen? Jij bent degene die de zorg en verantwoordelijkheid draagt voor het financiële aspect van al onze projecten. Hiervoor werk je samen met collega’s van verschillende afdelingen en stem je af met onze projectmanagers. Je bent op de hoogte van de lopende zaken omtrent projecten en budgetten en je gaat nauwkeurig te werk. In het dagelijks werk ben je druk bezig met het opstellen van rapporten en analyseren van de cijfers. Multitasking is voor jou dus geen enkel probleem. Met jouw kennis en kunde ben je in staat om financiële informatie beschikbaar te stellen, zodat alle betrokken partijen tijdig, volledig en juist geïnformeerd worden.  Jouw werkzaamheden  Aanspreekpunt voor collega’s rondom lopende projecten;  Het ondersteunen bij het bewaken van processen rondom de projectadministratie;  Controleren en verwerken van de urenregistratie;  Opstellen activa-staat;  Helpen bij het doen van de aangifte omzetbelasting;  Ondersteunen bij de maand- en jaarafsluiting.  Wat ga je doen? Helpen bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het inboeken van inkoopfacturen, het boeken van de bank en het opstellen van verkoopfacturen; Ondersteunen bij de maand- en jaarafsluiting; Verbeteren van de processen door automatisering en het inbouwen van controls in de processen;  Opstellen en beoordelen van periodieke rapportages en analyses van financiële resultaten en andere KPI’s door middel van PowerBi;  Bijdragen aan de inrichting van monitoringssystemen. 

En savoir plus
NL Veenendaal

Leadership, Marketing, Finance, IT, HR & Legal

Resource Planner

"Fluency in Dutch is needed for this role"Ben jij die inventieve Resource Planner, die de beschikbare capaciteit optimaal inplant? Het is hierbij van belang dat het winnende team op het juiste moment beschikbaar is, klaar voor een succesvolle invulling van opdrachten vanuit HSO NL!Je werkt samen met de consultants, projectleiders en managers van de verschillende teamleden om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke opdracht heeft en beschikbaarheid minimaal is.Je werkt georganiseerd, doelgericht en efficiënt, want je houdt van voortgang maken en het leveren van het afgesproken resultaat! Je overziet alles en je weet informatie te vergaren die nodig is om inzicht te verkrijgen. Je voelt je betrokken bij het borgen dat iedereen een leuke opdracht heeft en bent pro-actief in het zorgen dat dit elke dag opnieuw lukt. Je kent de consultants voor wie je verantwoordelijk bent, niet alleen op gebied van expertise maar ook als persoon – bijvoorbeeld om een inschatting te kunnen maken of er een echte match is. Woonplaats, bereidheid te reizen, interesses, ambities, allemaal van belang voor de kwaliteit van het matching proces. In het kader van de samenwerking met anderen, weet je wanneer je de ruimte moet geven en ga je met respect met iedereen om. Dan pas je namelijk ook binnen onze cultuur!Wat ga je doen: In behandeling nemen van klant aanvragen. Je bent verantwoordelijk van aanvraag tot inzet, en indien nodig faciliteer je discussies/escalaties op management niveau die nodig zijn om tot het juiste resultaat te komen; Matching: het vinden van de juiste kandidaat, tegen de juiste prijs op het juiste moment. Het sourcen kan vanuit HSO NL medewerkers, andere HSO landen, global centers (India, Macedonië) en op de markt van externen; Het pro-actief samenwerken met Project Management, Team Leiders, Account Management en de consultants; Inplannen van gekozen kandidaten en het managen van de beschikbaarheid, in overleg met de Team Leads; Managen van externen, zowel in het selectieproces, het afspreken van tarieven en beheren van de contracten; Forecasting – het vooruitkijken op de planninghorizon, op gebied van verwachte omzet, kosten en utilization (facturabele uren, interne uren, vakantiedagen, ziekte, etc).

En savoir plus
NL Rotterdam

Leadership, Marketing, Finance, IT, HR & Legal

Assistant Controller (Rotterdam)

Wil jij ontdekken waar je talenten liggen en waar jij de meeste energie van krijgt? Binnen HSO krijg jij de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen!Wat ga je doen? Jij bent degene die de zorg en verantwoordelijkheid draagt voor het financiële aspect van al onze projecten. Hiervoor werk je samen met collega’s van verschillende afdelingen en stem je af met onze projectmanagers. Je bent op de hoogte van de lopende zaken omtrent projecten en budgetten en je gaat nauwkeurig te werk. In het dagelijks werk ben je druk bezig met het opstellen van rapporten en analyseren van de cijfers. Multitasking is voor jou dus geen enkel probleem. Met jouw kennis en kunde ben je in staat om financiële informatie beschikbaar te stellen, zodat alle betrokken partijen tijdig, volledig en juist geïnformeerd worden.  Jouw werkzaamheden  Aanspreekpunt voor collega’s rondom lopende projecten;  Het ondersteunen bij het bewaken van processen rondom de projectadministratie;  Controleren en verwerken van de urenregistratie;  Opstellen activa-staat;  Helpen bij het doen van de aangifte omzetbelasting;  Ondersteunen bij de maand- en jaarafsluiting.  Wat ga je doen? Helpen bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het inboeken van inkoopfacturen, het boeken van de bank en het opstellen van verkoopfacturen;  Ondersteunen bij de maand- en jaarafsluiting;  Verbeteren van de processen door automatisering en het inbouwen van controls in de processen;  Opstellen en beoordelen van periodieke rapportages en analyses van financiële resultaten en andere KPI’s door middel van PowerBi;  Bijdragen aan de inrichting van monitoringssystemen. 

En savoir plus
NL Veenendaal

Leadership, Marketing, Finance, IT, HR & Legal

Information Security Manager

Role introductionThe Information Security Manager is responsible for establishing and maintaining the enterprise vision, strategy, and program to ensure information assets and technologies are adequately protected. This role requires a deep understanding of cybersecurity principles, risk management, compliance requirements, and emerging threats.Your primary focus areas include: Integration of the current 3 Information Security Management Systems (ISMS) deployed across the 3 locations in the Netherlands (Rotterdam, Amsterdam and Veenendaal); Enhancement and assurance of continued certification of security compliancy standards like ISO 27001:2022; Develop, implement, and maintain comprehensive information security policies, standards, guidelines, and procedures; Lead the identification, assessment and prioritization of solving security risks and vulnerabilities across the organization; Establish and manage an effective incident response and disaster recovery plan to minimize the impact of security breaches; Conduct regular security audits, penetration tests and vulnerability assessments to ensure compliance with industry standards and regulations; Collaborate with HSO’s local and international teams to integrate security best practices into the development lifecycle of applications, systems, and infrastructure; Provide guidance and support to business units on security-related matters, including access control, encryption, and data protection.

En savoir plus
NL Rotterdam

Leadership, Marketing, Finance, IT, HR & Legal

Business Development Manager

Ben jij een Business Development Manager met een passie voor IT en klaar voor een nieuwe uitdaging?   Dan ben jij precies wie we zoeken! Het Marketing Team van HSO Nederland is op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. HSO is een wereldwijde partner in Business transformatie, waarbij we bedrijven helpen hun digitale transformaties te versnellen, voornamelijk met behulp van Microsoft Technologieën. Onze nauwe band en samenwerking met Microsoft vormt dan ook een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstrategie.      Wat ga je doen? Ontwikkelen van new business als Business Development Manager.  Beheren van prospects, leads en opportunities voor een duidelijk overzicht.  Actief zoeken naar strategische samenwerkingen binnen HSO voor verdere bedrijfsontwikkeling.  Samenwerken met Service Line Directors, Sales- en Accountmanagers en Marketeers binnen het team.  Werken in een dynamisch team van Industry Marketeers, Digital Marketeers, een Event Marketeer en een collega Business Developer.    Over het teamOntdek ons dynamische team van creatieve denkers en innovators! Met een mix van Industry Marketeers, Digital Marketeers, een Event Marketeer en een collega Business Developer, bundelen we onze krachten om succes te behalen. Je werkt nauw samen met Service Line Directors, Sales- en Accountmanagers om onze doelen te bereiken. Kom bij ons en maak deel uit van een gepassioneerd team dat gedreven wordt door succes en innovatie!

En savoir plus
DE Böblingen

Leadership, Marketing, Finance, IT, HR & Legal

Head of HR (m/w/d) - Personalleitung

HSO ist einer der größten und erfolgreichsten Microsoft Partner im Bereich Microsoft Dynamics 365 und berät mit mehr als 2.500 Mitarbeiter:innen weltweit namhafte Kunden bei komplexen IT-Projekten. Zur Verstärkung unseres motivierten HR-Teams in der DACH-Region sind wir derzeit auf der Suche nach einem Head of HR (m/w/d). Als integrales Mitglied des Country Leadership Teams sowie der globalen HR-Community leistest du einen maßgeblichen Beitrag zu unserem Unternehmenswachstum. Diese Stelle solltest du in Betracht ziehen, wenn du mehrere Jahre in einem ähnlichen Umfeld tätig warst und in einem sehr dynamischen und schnelllebigen internationalen Umfeld arbeiten möchtest. Strategisches HR-Management: Dir obliegt die Weiterentwicklung und Umsetzung einer skalierbaren HR-Strategie, die unsere Unternehmensziele unterstützt und das HSO-Wachstum nachhaltig fördert. Recruiting: Du richtest unsere Recruiting-Strategie auf unsere hohen Wachstumsziele aus, um IT-Positionen schnell und effektiv besetzten können. Personalentwicklung: Durch den Ausbau der Personalentwicklungsstrategie stellst du sicher, dass wir den Anforderungen an unsere Unternehmensziele gerecht werden. Mit dem Ziel der kontinuierlichen Personal- und Führungskräfteentwicklung entwickelst du unsere Schulungskonzepte, Weiterbildungsprogramme und Initiativen unter Einbeziehung von internen und externen Coaches weiter. Talentmanagement: Du verantwortest den Ausbau von Maßnahmen, die es uns ermöglichen Talente zu identifizieren, zu fördern und zu binden. Gesamtverantwortung für das HR-Budget: Du verantwortest die Planung und Optimierung der jährlichen HR-Kosten. Dabei setzt du dein gutes Verhandlungsgeschick ein, um die bestmöglichen Konditionen mit verschiedenen Dienstleistern auszuhandeln. Kennzahlensteuerung und Auswertung: Die Auswertung von HR-Kennzahlen zur kontinuierlichen Optimierung der HR-Prozesse gehört genauso zum Aufgabenbereich, wie die regelmäßige Berichterstattung über spezifische KPIs an die Geschäftsleitung und HSO HR Group. Arbeitsrecht und Compliance: Du übernimmst die Verantwortung für die arbeitsrechtlichen Angelegenheiten und stellst sicher, dass alle HR-Praktiken den geltenden Vorschriften entsprechen. Prozessoptimierung: Du entwirfst, überprüfst, aktualisierst, pflegst und implementierst HR-Prozesse, Richtlinien und Verfahren. Zusammenarbeit: Du bist in enger Abstimmung mit unserem Leadership Team, um die Personalstrategie optimal an die Unternehmensziele anzupassen und trägst zu einer effektiven Kommunikation zwischen HR, den anderen Abteilungen (z.B. Marketing) und der HSO HR Group bei. Hierzu zählt auch das Einbringen bei internationalen HR-Projekten der HSO Group.

En savoir plus

LARGE ENOUGH TO SERVE, SMALL ENOUGH TO CARE

Pourquoi choisir HSO pour faire décoller votre carrière

Chez HSO, nous sommes fiers de travailler avec de grands comptes internationaux tout en étant à l'écoute de nos employés. Nous occupons une position unique pour vous permettre de transformer votre carrière sans sacrifier votre vie personnelle. Nous sommes également fiers d'investir à la fois dans nos employés et dans nos clients, en reconnaissant que l'évolution de vos connaissances et de vos talents est essentielle pour obtenir des résultats à la fois pour nos clients et pour votre carrière.

 • 1

  Collaborative

  Nous apprécions la culture du travail collaboratif et soutenons un modèle de travail hybride dans lequel nous agissons en équipe de manière flexible. Le travail en équipe nous permet non seulement de relever les défis, mais aussi de promouvoir le succès de chacun.

 • 2

  Ever-Evolving

  Nous croyons fermement en nos valeurs d’apprentissage et d’évolution continus. HSO s’engage en faveur du développement professionnel continu : de la formation et de la certification de ses consultants débutants à l’accompagnement de ses consultants seniors au cours des différentes phases de leur carrière et de leur parcours, et au gré des opportunités au sein de l’entreprise.

 • 3

  Value Driven

  Nos valeurs et notre culture attirent les talents désireux de travailler avec des équipes performantes dans le monde entier. La collaboration avec les collègues et les clients experts dans leur domaine offre une occasion exceptionnelle de se perfectionner en permanence, d’approfondir ses connaissances et de développer ses compétences en vue d’accélérer ses apprentissages et sa progression de carrière. Si vous êtes déterminé à obtenir des résultats pour votre carrière et vos clients, vous serez en bonne compagnie.

 • 4

  Entrepreneurial

  Chez HSO, nous transformons les modes de travail et de fonctionnement des entreprises pour obtenir des résultats pour nos clients. Cela nécessite des technologies de pointe exceptionnelle, des connaissances, du talent, de la détermination et l’esprit d’entreprise. Notre culture et nos valeurs favorisent les mentalités entrepreneuriales et les attitudes d’écoute de l’avis d’autrui et de valorisation de chaque personnalité. Notre travail consiste à trouver des solutions. C’est pourquoi nous aimons travailler avec des personnes ouvertes à la nouveauté et prêtes à être des pionniers et à prendre des risques mesurés et calculés.