Revolutionizing finance: Global CFO benchmark results and the autonomous evolution

Where you'll gain a comprehensive understanding of the current CFO landscape.

Register here!

When

March 19

Time

9:00 AM - 1:30 PM

Location

Microsoft Offices, 2 Kingdom Street, Paddington, London, W2 6BD 

Costs

Free

Don't miss this exclusive event

We'll deep dive into the future of finance based on our latest research, including insights from over 1700 finance teams and CFOs representing mid-sized to enterprise businesses.

  • Be one of the first to hear the results of our new 'Autonomous finance global CFO benchmark 2024' research, offering a unique snapshot of where organizations stand in their autonomous finance journey.​
  • Embark on your autonomous journey with our exploration of the 'autonomous system architecture,' unraveling the existing gaps, and exploring the innovations on the horizon. We'll be delving into the critical question of where to skill up for the impending changes to the financial landscape.​
  • Leave with a roadmap that includes key measures, benchmarks, and checkpoints essential for organizations seeking to navigate the transition toward autonomous finance. ​

This event will equip you with the knowledge and strategies needed to embark on your transformative journey.

Sign up today for the opportunity to gain unparalleled insights, engage with industry leaders, and be at the forefront of revolutionizing the future of finance. Join us in shaping the narrative of autonomous finance and positioning your organization for success in the evolving financial landscape.

Agenda

Time

Duration

Speaker

Topic

09:00 – 09:30

30 mins

Registration, breakfast, networking & demos

09:30 - 09:35

5 mins

Jeremy Brown, Aptitude (moderator)

Introduction to morning and agenda

09:45 – 10:15

30 mins

Mark Aubin, Aptitude

Autonomous finance benchmark research and what this means for CFOs

10:15 – 11:00

45 mins

Mark Aptitude/MSFT/HSO

The art of the possible for CFOs: Autonomous finance and AI

11:00 – 11:30

30 mins

Coffee break & demo area

11:30 – 12:15

45 mins

Mark Aubin, Aptitude (moderator)

Future of the Autonomous Finance CFO Roundtable:

Liron Rozen, UK GPS & SMC Finance Lead, Microsoft

Jon Furber, CFO, Horsefly Analytics

12:15 – 12:30

15 mins

Jeremy Brown (moderator)

Q&A

12:30 – 13:30

60 mins

Lunch and demos

Register here

Deep dive into our knowledge