Meet Ahmad Nafouri. Always working on improvements and innovations

From student to Technical Cloud Consultant

Meet
Ahmad Nafouri
Technical Cloud Consultant | HSO Netherlands

"HSO asked me if I wanted to stay and the answer was an obvious yes."

I joined HSO in 2018 as a traineeship for my studies which were for 9 months and at the end, they asked me if I wanted to stay and the answer was an obvious yes.

That was the first step to what is now a career I love. I started officially as a technical consultant trainee and my journey with HSO took me from trainee consultant, through to junior consultant and now I am a Technical Cloud Consultant.

Four core global values are very representative

I am working for the security team within HSO and monitoring developments and working for an integration team and for some big customers. So it is all very varied work and that is something I really like about my role. I also work remotely but in a hybrid way where I am in the office once or twice a week when it is needed.

The four core global values are very representative of HSO. In particular, I am always working on improvements and innovations so collaborative innovation is a really core value to me personally too. I have already taken the steps required to work toward being a senior technical architect and I am looking forward to a long future at HSO.

HSO Netherlands

Related job opportunities

NL Veenendaal

Consulting & Technology

(Senior) Consultant Power Platform

Als Senior Lead Consultant Power Platform speel je een sleutelrol binnen het Microsoft Power Platform House van HSO: een snelgroeiende afdeling met een ondernemende mindset waarin jouw expertise noodzakelijk is om verder te kunnen groeien. Jij bent als Power Platform Lead vanaf de salesfase betrokken om samen met het beoogde klantteam de klant op weg te helpen met onze aanpak en propositie. Jij kunt in alle vrijheid low-code implementatietrajecten uitdenken en begeleiden. Gesteund door een ervaren en gemotiveerd team.Jij bent: Een protagonist in low-code / no-code! In ons snelle digitale landschap maak jij je hard voor low-code / no-code Power Platform met als doel business- en IT-transformaties bij onze klanten. Efficiëntie, snelheid en autonomie. Een aanjager! Stilstaan is voor jou achteruitgaan. Je hebt een ondernemend karakter en lerend vermogen. Het is bijvoorbeeld geen probleem om vanuit een ander platform te komen. We helpen je! Een mentor! Jij bouwt op collectieve ontwikkeling en samenwerking. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht ben jij een mentor voor je (junior) collega’s. Jij wordt enthousiast van samenwerken binnen multidisciplinaire teams van consultants, architecten en techneuten. Een workshop superster! Jouw hart gaat sneller kloppen van het geven van technische inspirerende workshops voor klanten. Jij deelt graag jouw visie op nieuwe technologieën en de impact daarvan op het bedrijfsleven. Wat ga je doen?In kortcyclische trajecten ben jij de facilitator. Jij helpt klanten out-of-the-box denken, zelf oplossingen uit te werken en de toegankelijkheid te vergroten. De toegevoegde waarde van HSO? Wij zijn een stevige strategische business enabler door onze verdiepende en uitgebreide Microsoft Power Platform kennis. Met de programmamanager en het projectteam stel jij de daarbij horende Power Platform oplossingen op. Je hebt daarin alle ruimte om maatwerk te bieden. Hoe ziet dat er precies uit? Jij leidt technische workshops met klant- en projectteams en werkt aan vereisten voor het ontwerpen en ontwikkelen van de beste end-to-end business solutions. Je bent verantwoordelijk voor het uitrollen van de Power Platform oplossingen.Jij weet wanneer je naar de klant luistert en wanneer je kritische vragen stelt. Je ziet het klantbelang in en voelt aan wanneer onze aanpak aangepast moet worden. Met jouw ervaring en kennis ben jij de gids van de klant in het implementatieproces.Met jouw strategische en tactische manier van denken vertaal je business opportunities in toekomstige scenario’s. We bieden je autonomie maar ook ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt.

Learn more
NL Veenendaal

Consulting & Technology

(Senior) Operations Consultant Customer Engagement D365

Als Operations Consultant ben jij de klantgerichte specialist met kennis van Dynamics 365 CE en speel je een belangrijke rol in het succesvol maken van onze dienstverlening bij toonaangevende klanten. De wereld ontwikkelt zich razendsnel en daarmee de processen van onze klanten ook. Jij bent samen met een sterk team aan collega's het eerste aanspreekpunt voor de klant als het gaat om de dienstverlening van HSO. Je vervult hiermee een belangrijke rol in de realisatie van succesvolle klantopdrachten.Your challenges: Service bieden aan diverse grote HSO klanten zoals Rituals, Auping, BAM en vele meer; Duiken in de nieuwste Microsoft software op het domein Customer Engagement (Sales, Marketing, Field Service); Complexe problemen oplossen volgens de Service Level Agreements; Leren van en samen met je team.

Learn more
NL Veenendaal

Consulting & Technology

Solution Architect Customer Engagement D365

Als Solution Architect ben jij gedurende de klantreis het inhoudelijke geweten en help je organisaties hun doelstellingen te realiseren. Jij lost complexe business vraagstukken op door de juiste vertaling en inrichting te maken naar technologie. Sterker nog: met Dynamics 365 overtref je de verwachtingen van de klant. Jij bent functioneel verantwoordelijk voor de implementatie van de integrale CE-oplossing. Ben je een ervaren Senior Consultant of Solution Architect en wil je vooroplopen met innovatie en technologie? Dan is HSO CRM Solutions op zoek naar jou!Jij stelt bij jouw klanten de roadmap op voor nieuwe projecten en zorgt dat er een solide, consistente en toekomstbestendige oplossing wordt ontworpen. Jij bent een sparringpartner voor het senior management en jij fungeert als spin in het web tussen klant, jouw technische en functionele collega’s en de projectmanagers. Daarnaast geef jij input voor de doorontwikkeling van branche oplossingen van HSO. Vaak ben jij ook betrokken en ook verantwoordelijk voor de realisatie van de oplossing. Jij vindt het daarom fijn om zelf ook in de klei te staan, om zorg te dragen dat jouw oplossingen worden gerealiseerd, de kwaliteit van de oplossing hoog is en de klanttevredenheid toe neemt. Jij hebt nauw contact met andere Solution Architecten, Lead Consultants, Projectmanagers en Accountmanagers om up-sell en cross-sell te spotten en proactief de klant en jouw (internationale) collega’s te verrassen met nieuwe kennis en branche inzichten.Jij bentEen ontwerper! Jij bent goed in staat om het bedachte en ontworpen applicatie landschap ook overtuigend te presenteren aan de klant (veelal IT-director, afdelingshoofden, key users architect, projectmanager).Een strateeg! Je bent een gedreven professional met een klantgerichte en stressbestendige instelling! Jij bent analytisch, creatief en communicatief sterk. Daarnaast geef je graag feedback en sta je altijd klaar voor jouw team.Een visionair! Jij bent van mening dat stilstand achteruitgang is en bent daarom altijd op zoek naar mogelijkheden om je kennis te vergroten. De kennis die jij hebt opgedaan deel je graag met je collega’s. Delen is voor jou vermenigvuldigen.

Learn more

"I like the freedom I have to work remotely and the culture of HSO, if you need help from your colleagues, they will always make time to help you with whatever you need."

Ahmad Nafouri Technical Cloud Consultant | HSO Netherlands

What are your ambitions?

I have already taken the steps required to work toward being a senior technical architect and I am looking forward to a long future at HSO

all Vacancies at hso